header
Wat is anti stress massage?

In deze moderne tijd wordt er veel van iedereen verwacht. Veel mensen kunnen het hoge levenstempo niet altijd bijbenen en het aantal omstandigheden dat stress veroorzaakt groeit met de dag.

De boog kan niet altijd gespannen zijn.

Stress is een lichamelijke en geestelijke reactie op een overbelasting die vaak gedurende lange rijd continue aanwezig is.
Een langdurig overmatige belasting kan lichamelijk en/of geestelijk letsel veroorzaken.
Stress veroorzaakt spierspanning, het hart maakt overuren. De kans op verkramping, vermoeidheid, zelfs een burn-out is aanwezig. Onze afweer tegen infecties of ziektes neemt dramatisch af.

De anti-stressmassage is dan ook speciaal gericht om tot rust te komen en lichaam en geest te ontspannen. Dit alles heeft een gunstige invloed op de bloedsomloop, de spieren, het zenuwstelsel en de organen.
De massage is gericht op de rug, schouders, voeten, armen en handen. Er is ook speciale aandacht voor het gezicht en het hoofd.voetreflex, breusstherapie, breußtherapie, antistress, reflexzone, reflexzonetherapie, handreflex, ontspanning, massage, holisme, zeist, ijsselstein, avonturijn, reflexologie, natuurgeneeskunde, therapie, alternatieve, geneeskunde, medisch, anja, staal